Ce trebuie sa luati cu adevarat in considerare atunci cand achizitionati un frigider

Dimensiunea este importanta

Cand vine vorba de asta, dimensiunea poate fi cel mai important aspect al unui frigider la care multi oameni nu se gandesc prea intens. Daca construiti o bucatarie noua, ganditi-va la ce trebuie sa depozitati. Sunteti o persoana singura care gateste rar, sau aveti o familie sau colegi de camera si aveti nevoie de mai mult spatiu de depozitare a alimentelor?

Fie ca aveti o bucatarie mica urbana sau un spatiu mai mare de bucatarie, majoritatea bucatariilor au un spatiu dedicat pentru frigider. L-ati masurat? Exista dulapuri deasupra care ar putea impiedica designul unui frigider mai inalt? Asigurati-va ca luati cu atentie aceste masuratori – latimea si inaltimea. Cumpararea unui frigider care nu se potriveste spatiului dumneavoastra nu este o greseala distractiva, conform unei societati de reparare frigider Suceava.

Dupa ce aflati dimensiunea exterioara a frigiderului pentru bucataria dumneavoastra, luati in considerare spatiul interior. Acest lucru va arata cat spatiu este disponibil in interiorul frigiderului si al congelatorului pentru pastrarea alimentelor, si este un numar important atunci cand va ganditi ca, cu cat este mai mare numarul, cu atat este nevoie de mai multa energie pentru a ramane rece. Cumparati un frigider cu cantitatea de spatiu de care aveti nevoie, dar nu depasiti prea mult necesarul sau veti plati mai mult doar pentru a mentine spatiul neutilizat rece.

Preferati sus sau jos?

Din pacate, nu ne referim la paturi supraetajate sau la orice alte idei nebunesti care v-au venit in cap (sincer, totusi, nu ne miram). Vorbim despre spatiul congelatorului. Pentru unii oameni, acesta este un aspect important in lumea frigiderelor. Daca aveti probleme cu spatele (sau pur si simplu nu va place sa va aplecati), sa aveti cele mai utilizate alimente la indemana inseamna ca optiunea unui congelator pe partea de jos are mai mult sens. Unii oameni sunt de moda veche si prefera sa aiba congelatorul in partea de sus, cum avea frigiderul cu care au crescut. Nu exista un raspuns gresit, va vor spune cei mai multi experti din domeniu -este in mare parte o preferinta personala – dar foarte importanta.

Usa se deschide la stanga sau la dreapta?

Usile, ce absurd. Sau poate preferati usi in stil francez care se deschid spre stanga si spre dreapta? Aceasta nu este chiar o preferinta personala. Luati in considerare fluxul de trafic si amplasarea dulapurilor din bucataria dumneavoastra. Modul in care usa frigiderului se deschide nu ar trebui sa interfereze prea mult cu fluxul de trafic si nu ar trebui sa se frece de dulapuri sau de alte aparate atunci cand se deschide. Pentru o bucatarie cu un spatiu ingust intre partea din fata a frigiderului si orice este vizibil, un frigider cu usa franceza are sens.

Nu uitati finisajul

Unii ar putea incepe cu aceasta consideratie, dar suntem de parere ca o multime de alti factori intra in joc inainte de a putea lua in considerare culoarea sau finisajul frigiderului. Unul dintre cele mai atragatoare finisaje din bucatarii este, desigur, otelul inoxidabil. Unii oameni, insa, nu sunt la fel de atrasi de acest tip de bucatarie si pot prefera un frigider mai standard, negru sau alb. S-ar putea sa fiti interesat de ultimul plus de finisaj – inox negru – care ofera o abordare moderna a otelului inoxidabil. Sau este posibil sa aveti alte aparate si doriti sa va potriviti frigiderul cu ele. Indiferent de motivul dumneavoastra, alegeti finisajul care are sens pentru bucataria dumneavoastra.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *