7 Lucruri de facut inainte sa duceti hainele la o curatatorie haine

1. Verificati nasturi lipsa si altele

Verificati-va hainele o data, cautand nasturi lipsa si alte probleme. Serviciul de curatatorie chimica va poate rezolva problemele, asa ca daca gasiti ceva in neregula, anuntati compania. Puteti include o nota cu curatarea chimica care ofera instructiuni.

2. Verificati daca aveti nevoie de modificari

Stiati ca un serviciu de livrare de curatatorie chimica poate oferi si modificari? Asigurati-va ca articolele dvs. inca va vin asa cum ar trebui. Daca aveti nevoie de modificari, informati compania de curatatorie chimica. Din nou, puteti lasa o nota cu hainele dvs, recomanda www.spalatorie-curatatorie-haine.ro. Apoi, echipa va asigura modificarile necesare, astfel incat imbracamintea sa se potriveasca din nou asa cum ar trebui.

3. Inlaturati parul animalelor de companie

Daca animalele dvs. de companie v-au folosit hainele ca pat, indepartati parul animalului de companie cu o rola de scame inainte de a le trimite la curatarea chimica. Compania de curatatorie chimica poate face acest lucru pentru dvs. daca nu aveti o rola de scame. Cu toate acestea, poate consuma mult timp, asa ca va puteti recupera mai repede hainele daca o faceti acasa. Acest lucru este deosebit de important daca aveti nevoie de haine inapoi pentru o ocazie speciala care va asteapta la orizont.

4. Desfaceti nasturii camasilor

De asemenea, puteti accelera procesul prin descheierea camasilor inainte de a le trimite la o curatatorie chimica locala. Din nou, daca nu aveti timp sa faceti acest lucru, compania se va ocupa de asta. Cu toate acestea, puteti accelera procesul si puteti recupera hainele si mai repede, urmand acest sfat simplu.

5. Aduceti hainele la locul de ridicare prestabilit

Atunci cand apelati la un serviciu de curatatorie haine Piatra Neamt, puteti alege de unde compania va ridica hainele. Daca alegeti sa va ridice hainele de acasa, nu trebuie sa faceti nimic. Doar aduceti-le la usa cand soseste compania. Cu toate acestea, daca doriti ca compania sa vina la birou, puneti hainele in masina, astfel incat acestea sa fie gata cand soseste soferul.

6. Puneti hainele in punga oferita de serviciul de curatare chimica

Serviciile de curatatorie chimica folosesc pungi pentru transportul articolelor de imbracaminte. Cand soseste soferul de livrare, va trebui doar sa puneti hainele in geanta. Apoi, soferul va va duce hainele la curatatorie, unde vor fi curatate.

7. Lasati serviciul de curatare chimica sa faca restul

Odata ce soferul va ridica hainele, va puteti relaxa si lasati compania sa se ocupe de restul. Va vor curata rapid hainele si vi le vor aduce inapoi. Din nou, puteti alege ca haina sa fie lasata acasa sau la birou. Cand selectati un serviciu urgent, va puteti astepta ca articolele de imbracaminte sa va revina rapid.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *