A venit momentul pentru inlocuirea aparatului de aer conditionat?

Uneori este dificil sa aruncati lucruri din casa. E adevarat, ne place sa tinem de ele cat mai mult posibil – pentru a ne asigura ca le folosim pe fiecare la maxim. Iar acest lucru se aplica chiar si unitatilor de aer conditionat. Cand vine timpul pentru inlocuire, este adesea dificil sa determinati care este momentul potrivit pentru a renunta la vechiul si a face loc noului. Deci, cum decideti daca este momentul potrivit sa luati in considerare inlocuirea vechei dvs. unitati de aer conditionat – adica inainte de a inceta sa functioneze complet. Iata cateva intrebari pe care sa vi le puneti, pentru a intelege daca este timpul sa inlocuiti aparatul de aer conditionat, sau daca puteti sa pastrati aparatul actual pentru inca cativa ani.

Aceste intrebari va pot ajuta sa obtineti o perspectiva. Raspunzand la aceste intrebari, veti putea lua o decizie mai informata si mai educata atunci cand vine vorba de a investi intr-o noua unitate AC.

Cati ani are unitatea actuala de aer conditionat?

Varsta actualei unitati de A/C este unul dintre cei mai mari factori determinanti atunci cand luati in considerare inlocuirea, explica angajatii unui service de aer conditionat Ploiesti. Unitatea medie are o durata de viata de 12-15 ani. Daca ati avut parte de 15 ani de putere de racire de la aparatul actual, puteti considera asta un mare succes! Daca A/C-ul Dvs are o varsta inaintata, si pur si simplu nu mai are aceeasi putere ca inainte, ar putea fi timpul sa luati in considerare un inlocuitor.

Cu toate acestea, daca aparatul este in varsta, dar inca functioneaza bine, s-ar putea sa puteti beneficia de mai mult timp inainte de a fi nevoie de o inlocuire. Inainte de a decide sa cumparati alt produs sau sa-l pastrati inca cativa ani, luati in considerare varsta si stabiliti cati ani buni mai au mai ramas.

A avut nevoie de multa reparatie?

Cand priviti inapoi la istoricul aparatului de aer conditionat, va puteti creiona o imagine mai buna a viitorului acestuia. A avut nevoie aparatul de lucrari de reparatii an de an? A avut o multime de probleme neprevazute care au aparut? Daca unitatea dvs. de climatizare a avut o viata dificila, nu este posibil sa devina brusc mai usor pe masura ce timpul trece. Numarul de reparatii efectuate la un aparat A/C va ajuta sa preziceti viitorul acesteia, si sa vedeti cum ar putea arata drumul de urmat. Daca acel drum pare sa fie plin de reparatii, cheltuieli si un aer conditionat care continua sa se defecteze, o inlocuire a aparatului ar putea fi calea de urmat.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *