Idei unice pentru buchetele de flori pentru nunta

Accentele speciale pot fi un mod minunat de a face buchetele de flori pentru nunta sa straluceasca cu adevarat. Atunci cand se adauga atingeri creative unor flori care sunt deja superbe, rezultatele pot fi magice. Alege una dintre aceste completari unice pentru buchetele de nunta pentru a face florile de la ceremonie sa fie distinse si extraordinare.

Un mod fabulos de a conferi stil unui buchet de nunta este aranjarea unui guler cu pliseuri in jurul florilor. Bordura ajuta cu adevarat la definirea aranjamentului si la evidentierea inflorescentelor. Pentru o nunta in seznul de iarna, nimic nu invinge un guler alb din pene pufoase. Alege flori contrastante pentru a permite gulerului sa isi spuna cuvantul: trandafirii rosii clasici vor fi uluitori. Acest lucru va fi fabulos pentru o nunta de seara, cu domnisoarele de onoare in rochii de matase rosie si bijuterii de cristal.

O alta idee grozava pentru bordura unor buchete de flori sunt frunzele, indiferent daca sunt naturale sau artificiale. Frunzele mari de hosta contrasteaza minunat cu bujorii roz sau cu un buchet mixt de flori mov. In lunile de toamna, frunzele reliefate de catifea sunt o bordura magnifica pentru buchetele care contin orice varietate de flori de sezon. Nu doar frunzele verzi de catifea arata grozav, dar exista si unele frunze de catifea mov care sunt incredibil de elegante. Sau ai putea incerca frunze albe pentru a inconjura un buchet in intregime alb pentru mireasa.

Buchet de flori pentru nunta

Cine spune ca buchetele pot fi formate doar din flori? Alte completari naturale precum fructe de sezon, grau, fructe de padure sau conuri de pin pot fi un mod grozav de a asorta aranjamentul cu anotimpul nuntii. Un aspect naucitor pentru o ceremonie de toamna tarzie sau iarna poate fi dat de conurile de pin cu sclipici, amestecate cu flori proaspete. Tine minte ca putin sclipici dureaza foarte mult timp, asadar ruleaza marginile conurilor de pin daca iti confectionezi propriile buchete. Adauga niste fire si amesteca-le cu florile. Practic este gratuit, dar foarte la moda. Leaga aranjamentele cu o panglica de matase in culorile nuntii sau intr-o nuanta complementara pentru rochiile si bijuteriile domnisoarelor de onoare.

Buchete de flori fetru

Daca doresti cu adevarat sa iti diferentiezi buchetele de flori pentru nunta, ia in considerare varianta folosirii unor flori lucrate manual. Ar putea fi o adevarata munca a dragostei sa creezi mici inflorescente din margele pentru a le folosi ca accente pentru florile proaspete. Sau poti sa uiti de tot de florile naturale in favoarea florilor handmade de hartie (foarte Martha Stewart!). Florile de fetru sunt o completare draguta si distractiva pentru nuntile de toamna, in timp ce florile mici din panglici rulate ar putea fi minunate pentru o ceremonie de primavara. Daca realizarea unei multimi de flori speciale pare a fi un volum prea mare de munca, le poti face doar pentru buchetul miresei si poti folosi flori taiate pentru participanti.

Ce altceva mai poti adauga buchetelor pentru a le face speciale? Cerul este limita! Poate fi o broșa cu o libelula de email prinsa de buchetul miresei sau cristale Swarovski fixate in mijlocul inflorescentelor. Poate ca gusturile tale se indreapta catre perle mari plasate intre trandafiri si lalele sau catre un colier vintage care sa inconjure un aranjament delicat cu crini. Alegand accente unice pentru buchetele de flori pentru nunta, vei avea cu siguranta parte de flori distinctive si speciale.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *